Visual laten maken

Voor managers, directeuren, beleidsmakers en ondernemers

Ervaar jij het volgende

Bij het delen van jouw verhaal?

Gelukkig is dat eenvoudig op te lossen.

Ik maak jouw plan zichtbaar in een sprankelende visual!

Gebruik alle losse elementen uit de visual

Met de visuele toolkit

Ben je ook overtuigd van de kracht van beeld? Dan is er een duurzaam aanvullend concept: De visuele toolkit. De praatplaat bestaat uit losse bouwstenen, woorden en tekeningen. Een verzameling van kenmerkende elementen uit jouw visual.

Deze elementen zet je makkelijk en snel in. Tijdens teamoverleg, in de nieuwsbrief, bij een gesprek met klanten. Op ieder moment is je verhaal in beeld.
Dé marketing tool van de inhoud, daar waar het om gaat.

De visuele toolkit heb ik ontwikkeld met managers, schooldirecteuren, trainers, leerkrachten, ouders én klanten. Waarom deze toolkit? De visual kit heb ik ontwikkeld omdat ik zelf heb ervaren wat het is om manager te zijn. Ik realiseerde me later pas hoeveel tijd ik heb gestoken in mijn verhaal delen, ons verhaal, onze missie. Hoe vaak heb ik mijn plannen uitgelegd, gedeeld en erover gepraat? 

Het kostte me veel tijd, energie en het bleef niet hangen. De focus vasthouden bleek moeilijk. De waan van de dag speelde me parten. Toen ontdekte ik visuele communicatie. Het effect was veelbelovend. Het zaadje voor de ontwikkeling van een visuele tool die echt ondersteund was geplant. Ik koppelde mijn kennis van beeld, pedagogische én didactische inhoud, neuromarketing en de praktijk van alledag aan elkaar. Zo ontstond de visuele toolkit voor managers, schooldirecteuren en ondernemers met ambitie.

Mijn werkwijze

Bekijk de 5 stappen

De stappen naar jouw visual

  1. We starten met een online ‘kruisverhoor’ van een uur. Hierin vraag ik jou het hemd van het lijf over je plan en de doelgroep. In deze fase heb ik je logo nodig en eventuele lettertypes en kleurcodes.
  2. Jij mag in deze stap achterover leunen want ik ga schetsen!
  3. In een online tweegesprek checken we de schets: wat spreekt aan en wat kan beter?
  4. Jij mag weer even achterover leunen, ik pas de tekening aan.
  5. We hebben, online of old school telefonisch, contact en zetten de laatste puntjes op de ‘I’.

Prijzen 2024

Visual bestaat uit: schoolplan, jaarplan, waardepropositie, visie, missie en of kernwaarden. Aanpassingen en varianten in overleg.

Ook voor ondernemers, kinderopvang, zorg, welzijn, maatschappelijke organisaties, trainers en coaches.

Wil je de waardevolle resultaten van je studiedag of congres in een visual? Ook dat kan. Ik kom naar jullie locatie en maak een digitaal live verslag.

Chat openen
1
Scan de code
Beste bezoeker,

Laat je het me weten als je vragen hebt over mijn visuals of diensten?

Creatieve groet,

Angelique